Pages

Wednesday, December 15, 2010

Tolong!! Aku Dah Gian!!

Salam.
ANAK sedare aku malam tadi dengan beraninye mengatekan aku da gian dengan blog!! Oh, really? It's cool rite? Lebih baik aku gian berblog dari aku gian mende lain. Hah! sila pastikan otak anda tidak memproses data yang berunsur 'kurang sihat' yek.. Takde makne aku nak gian mende yang tepape tu..
Tapi rasenye cam betul pe yang T-not (<-- ni nick name anak sedare aku) tu kate. Lately memang terase kegigihan, ketabahan, kejituan dan ke'semangat'an aku dalam mengupdate blog. Sehari tak update, bodi yang mungil ni menggigil-gigil seperti menggigilnye 20 juta rakyat Malaysia yang tak sabar nak tengok filem 2 Alam.. (sori DDR, aku amik ko punye ayat tem nak promot filem tepape ko tu..).
Muge aku akan slalu bersemangat waja, persona dan inspira dalam mengupdate blog aku nih...
Penjejak Mimpi - update jangan tak update... :)

3 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

ingat pe td...newbie blogger mmg mempunyai citarasa yg sama..heee..so support each others okeh!..

nurazzah8 said...

salam ziarah dan salam perkenalan,

dah follow

http://www.nurazzah8.blogspot.com/

penjejak.mimpi said...

Salam.

To DiaUmaiNiNaz - tu da musti la. Blogger ni da macam ade komuniti sendirik so kene le sapot diri memasing... :)

To Nurazzah - Salam ziarah & perkenalan jugak. I'll follow u too... :)