Pages

Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011

Salam.
SEDANG aku skodeng blog-blog member, terjumpe lak dengan segmen ni. Well, sebab aku agak free sket skang ni so dengan kembang idung nye aku terus terase nak join. Senang jek die punye 'requirements'. Bagus gak ade segmen gini.. buleh meramaikan kawan.. bile kawan ramai, pengalaman dan pengetahuan buleh dikongsi same... Kan? kan? kan?

Ahsfantasy24.com
kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.
Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
Copy dan Paste
entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011'; <-- setel
Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah; <-- aku nak tag
Faztee Danisha, Me, shezul-shima & Gel.

Setelah menyiapkan
entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html <-- lepas ni..
Tiada paksaan dalam menjadi follower
ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi. <-- da jadi pengikut awak pon..
Tahniah, anda seorang blogger yang peramah! (: <-- time kasey!!!
Penjejak Mimpi - kekadang jek 'peramah'... slalunye 'pemarah'. Hahahahaha

5 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

all the best ok..

penjejak.mimpi said...

Salam.

Tqvm, amy.. :)

Cik Tom said...

wah ramai yg join..bgs2 tiap2 hari ade je segmen br...

penjejak.mimpi said...

Salam.

Bagus gak kan? Dapat kenal dengan blogger2 lain.
Cik Tom len kali wat segmen laung2 la kat orang kat sini... :)

Faztee Danisha said...

t'list jugk..huhu..mnwn ke..ahak