Pages

Wednesday, January 10, 2018

Selfeet Versi Cik PM

Assalamualaikum wbh.

SAJA aku letak dulu gambar-gambar *selfeet masa aku melancong ke Korea last year. Bulan November aku ke sana. Nak buat entri pasal pengalaman berseronok dan berjimba di sana tapi sekarang ini masa agak mencemburui beta so nanti-nantilah ya.. (bila tu? entah.. haha. Tapi Inshaa Allah aku akan update juga..)

*selfeet = a photo taken of one's own bare feet - like with a beach background, or with new shoes on, etc. A variation of selfie.

Yang ni masa jenjalan kat dalam shopping mall. Apa namanya? Lupa dah aku.. :)

Description sama macam kat atas.. :)

Penutup manhole ni merata-rata ada kat sana. Ko lalu celah mana pon mesti ada.. :)

Di jalanan sekitar Ittaewon. Banyak lagi negara yang ada tapi aku sempat snap beberapa jer.. :)

HELLO dalam bahasa Uzbekistan. Tak tahu lokasi negara ini? Mohon cari sendiri :)

Bergambar dengan sebab nak tunjuk sport shoes aku yang baru sekali dipakai. Masih di jalan sekitar Ittaewon. Time ni nak naik bas balik ke hostel dah.. :)

Time ni baru keluar dari subway. Ala-ala LRT kita lah subway tu.. :)

Comel kan kartun abang bomba tu? (Abang bomba, i love you.. haha..) Kalo kat sini nombor kecemasan kita ialah 999 kan?
(Malaysian Emergency Response Services (MERS) 999) tapi kat sana nombor kecemasan mereka ialah 119 :)

Lagi gambar manhole di sekitar jalan di Seoul. Mesti ada yang kata: "gambar penutup manhole pon nak ambil..". Jawapan aku: "Corak penutup dia yang unik". :)

Merayap malam-malam. Lupa nama tempat ni.. :)

Lagi gambar penutup manhole yang unik :)

Dan lagi... :)

Haaa... yang ni mesti korang tak tahu.. actually ni masa kat Nami Island. Actually kat pasir tu ada bentuk love tapi tak berapa clear kan? Takpe.. janji aku tahu kat situ memang ada bentuk love.. :)

 Penjejak Mimpi: Bukan peminat K-Pop :)