Pages

Tuesday, December 21, 2010

Hari Yang Sungguh Bosan.. :(

Salam.
MASUK ari ni da 2 ari network problem kat opis. Aduyai.. bosan sungguh. Yang big bos lak duk asik tanye da update ke lom SKT dan pengisytiharan harte dalam HRMIS. 'Masaelah'nye tenet pon cam sipot cane nak bukak HRMIS tu? Ntah pe bende la.. aku memang rase sungguh membencikan kat opis bile network problem. Ye la, nak print mende pon tak buleh.. nak bukak Office pon kene cabut kabel network.. Aku ni slip gaji pon tak print lagi.. tapi yang tu takpe la.. bebile leh print..
Aku harap esok segalenye dalam keadaan normal la hendaknye. Insya Allah... Amin...
p/s siput kat atas tu takde kene mengena dalam entri ni. Cume perlambangan unsur metafora untuk internet connection kat opis aku yang sunggggggguuuuuuuhhhhhhh lembab!
Penjejak Mimpi
- nak bawak brodben pon lupe pagi tadi... banyak betui makan semut...

2 comments:

Anonymous said...

mau-mau seminggu kot network ni problem...haahaha

penjejak.mimpi said...

Salam..

Tu la pasal... :(