Pages

Monday, December 20, 2010

Bosannye..

Salam.
NTAH nape network kat opis ni macam hampeh. Dari pagi tadi slow giler. Aku bese sampai opis first thing aku buat ialah bukak emel opis. Ne tau kot de bende penting ke kan.. Tup-tup tak leh langsung download. Front page pon tak kuar langsung.. Bingai jek aku rase..
Kebetulan pastu sorang member datang singgah tempat aku jap. Pintu opis die tak leh bukak. Ntah pe problemnye so sementare tunggu setel die lepak jap tempat aku. Kami pon sembang bla.. bla.. bla..
Ok gak kan.. at least tak le aku rase bosan (for a while). I'm hoping everything will be ok soon tapi harapan tinggal harapan. Network lembab menyebabkan mood sume orang ilang. (<-- alasan baek untuk malas wat keje). Aku lak ngantuk tahap cipan sampai tak leh ditahan-tahan. Takkan nak tido time opis lak kan? Masuk jek kui 1pm terus aku take a nap.. Dapat tido jap pon da ok. Ni kire aku baru bangun la nie... Hehehehehe
Penjejak Mimpi - tak update blog rase cam tak lengkap idop nih. Fenomena untuk sume 'nubi' ke ye? Hehehehehe (<-- gelak ade makne ni..)

0 comments: