Pages

Friday, December 24, 2010

Tersenarai Lagi.. Yippi!!

Salam.
PERGHH! tajuk gempak semacam jek tapi sebenonye blog aku ni tersenarai dalam segmen Enche Ben lagik; dalam segmen ni. Tersenarai nombor 176.. da dekat ke 200 tuh.. Tak caye? Ce tengok..
Untuk ape diperlukan 200 blog ni? Sebab Enche Ben nak buat segmen lagi. Tapi aku rase macam payah la.. Ishk! ishk! ishk! aku ni belum berjuang da menyerah, pe kes ni? Tak mude la macam ni kan? Kali ni die buat segmen yang bakal membuatkan sume blogger terbabit muntah darah, muntah hijau malah mungkin ade yang muntah kalerful.
Ape taknye, kene kumpul soklan demi soklan. Aduyai.. macam kuiz kat tv ajek. Kene kumpul 5 soklan baru buleh send kat die. Segmen ni setiap blogger kene blogwalking sume 200 blog yang tersenarai untuk mencari jawapan. Ade yang kene penyakit 'capal tunnel syndrom' lepas nie..
Amacam? Ade bran?
Penjejak Mimpi
- macam da kene CTS nih... :(

6 comments:

nur said...

salam kenal n follow ur blog
ALL IN ONE

Penjejak Mimpi said...

Salam.

tqvm. i'll follow u too... :)

Affan Ruslan said...

tahniah terpilih. tadi tengok dah lebih 200 dah, mungkin die bagi can kot

Penjejak Mimpi said...

Salam.

Time kasih bebanyak. Terpilih jek tapi tak join pon segmen BA. Penat mate ni nak BW satu-satu..

Pe pon salam kenal dari Penjejak Mimpi :)

Awangku Johan said...

folo ur blog..
mai folo blog saya ek

Penjejak Mimpi said...

Salam.

I'll follow u too..
Salam kenal dari Penjejak Mimpi.. :)