Pages

Monday, December 27, 2010

Giveaway Eqbalzack Serba Satu

Salam.
SEDANG aku syok skodeng blog teman-teman lain, terjumpe satu blog ni yang menganjurkan satu giveaway. Go thru blog die.. Hmm.. syarat amat senang... adiah memang lumayan cume tunggu nasib ajek. Koh koh koh..
Sebelum jawab soklan, kite tengok dulu adiah die ape.. (<-- saje nak kasi semangat sket). Sumenye barangan IKEA. Jom tengok pe adiahnye...
Ni adiah tempat pertame - Table Lamp IKEA

10 adiah saguhati - Frame & Towel Table IKEA

Ok, da tengok? Da puas ati? Da de semangat? Kite tengok lak syarat-syaratnye.. :)

1. Jadi Followers eqbalzack.com. <-- bereh

2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU" <-- pon bereh

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com. <--bereh gok

4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu <-- yang ni aku nak tag lianalovekhairi
5. Tinggalkan link anda pada entry ini. <-- bereh

Tarikh tutup giveaway ni ialah 1.1.11 jam 1.11 pagi dan keputusan pon pade tarikh dan waktu yang same. Amacam? Senang tak? Kan aku da cakap senang jek. Skang ni hanye nasib jek. Kalo de luck, dapat le aku/korang salah satu adiah kat atas tu. If not, tetapkan iman.. gandekan usahe.. banyak-banyak bersabar.. joint segmen dan giveaway lain. Ok? :)

Penjejak Mimpi - lupe nak gi Reject Shop tadi.. :(

0 comments: