Pages

Tuesday, July 4, 2017

Mencari Jiwa Yang Hilang

ASSALAMUALAIKUM wbh & selamat pagi.

Image: As usual taken from Google
Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk semua pembaca blog aku yang budiman. Moga hari raya ini korang sambut dengan penuh kesederhanaan dan riang ria. Amiin.

Semalam aku dah mula kerja lepas cuti start hari Khamis 22hb tu. So macam biasa.. bila dah lama bercuti.. nak start balik 'enjin' tu.. memang lambat la sikit... huhu...

Nak kena recall balik semua perkara-perkara pasal projek 'Y' aku tu.. bila member tanya soalan-soalan teknikal sikit.. arghh.. kena ambil masa untuk fikir balik... kena selak 'kitab' aku.. huhuhu.. teruk kan?

Lepas discuss kejap dengan IB sebelum rehat semalam... ternyata aku kena ammend few things kat drawing lighting aku tu.. Hmmm... again.. and again.. and again... Serius.. aku rasa dah nak muntah hijau mengadap benda yang sama berbulan-bulan.. Dengan nak kena rujuk drawing ELV.. drawing mekanikal.. mechanical requirements.. arghh!! pening lah... :( 

So hari ini.. dengan azam yang baru.. nak kena tengok balik semua benda-benda dalam drawing aku tu.. nak buat planning.. jangan ada yang tertinggal atau kena komen lagi.. Inshaa Allah.

Okey, nak sambung buat kerja. Tata

Penjejak Mimpi: Jangan planning tinggal planning sudahler...