Pages

Saturday, December 25, 2010

Nak Buat Apa Ya?

Salam.
ARI ni aku ingat nak lepak-lepak kat umah ajek. Manyak mende nak kene wat ni. Jap.. jap... nak refresh balik plan dalam kepale ni. Emm... nak basuh baju.. nak kemas bilik.. nak lipat baju (<-- aktiviti yang paling membencikan).. da lipat nak susun dalam almari (<-- lagi satu aktiviti yang membosankan).. update blog (<-- ha.. ni aktiviti yang paling tak membencikan dan tak membosankan). Ermm.. update blog sambil layan lagu dalam cd-cd yang ade tuh pastu pasang kuat-kuat kat hi-fi aku tu. Ok tak?

Pe lagik nak wat time cuti-cuti ni? Takkan nak sambung tido? Malam tadi da la tido awal. Aduih!! Rase exhausted gila babas semalam. Tak sempat nak skodeng blog teman-teman lain. Huhuhuhu.. So today aku akan 'membalas dendam' dengan menskodeng sume bloglist yang aku ade dan sume blog yang aku jumpe secare tak sengaje. Aku tak kire! Aku nak jugak! Nak jugak!!

Erk!! lapor la pulak... Nak makan ape ni? Kfc semalam da abeh aku bedal tadi. Biskut coklat semalam pon da masuk dalam perut aku ni ha.. Nak kene selongkar lemari es la nampaknye.. Emm.. lunch karang makan bihun goreng je kot?

Penjejak Mimpi - update blog sambil layan cd The Mystic Sound of The Pan Flute.. sungguh mendamai dan mengasyikkan...

0 comments: