Pages

Friday, December 24, 2010

Pemenang Segmen 'Sayalah Blogger Itu'

Salam.
SEMALAM
Encek Ben ade wat satu segmen yang bertajuk Sayalah Blogger Itu. Kat sini ade cite pasal segmen tu. Aku de try tapi tak menang pon. Ermmm... takde luck lagi kot. Lagipon sebenonye menang kalah tu blakang kire. It just a matter of fun.. Nak tambah lebih kenalan dan merapatkan ukhuwah sesame blogger. Tu ajek tujuannye.
Tapi aku tabik spring la kat Encek Ben sebab rajin wat segmen cegini. Nak pomot blog baru and at the same time pomot blog die yang memang da popla. Kirenye win-win situation la. Ahakz.. Harap-harap lepas ni banyak lagi segmen yang dibuat oleh die.
Wokey, kite tengok sape yang menang.. :)
Tahniah ye adik-adik.. nanti aku gi iskodeng blog hangpa... :)
Penjejak Mimpi - semakin best ku rase dunie blog ini... :)

2 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

trafic saya ada datang dari blog
sis jugak ^^
terima kasih ^^

Penjejak Mimpi said...

Salam.

Sesame... :)
Salam kenal dari Penjejak Mimpi...