Pages

Tuesday, December 14, 2010

Mini Konvensyen KIK 2010

Salam.
ARI ni cawangan kami de menganjurkan Mini Konvensyen KIK dan 6 daripade 12 kumpulan telah terpilih untuk membentangkan pojek memasing. Grup aku? Hehehehehe... korang jangan tanye la... da kene 'kik' out da...
So pagi tadi 4 grup da present iaitu kumpulan KIK dari unit BPR D2, KTK, UIPT dan BPKS. Petang ni insya Allah 2 unit lagik iaitu unit Akustik (unit Gel) dan grup BPR B. Aku dan kak Ila naik mase final grup BPKS present sebelum time break.
Memandangkan aku hanye tengok 1 grup ajek so tak adil la nak nilai presentation sume kan? Mane adil gitu.. Cume nye aku terpikir kalo le grup aku yang kene cakap kat depan orang ramai.. dengan mase yang da dilimitkan... wuih!! takutnye... (<-- yang takut tu aku sorang jek... silap-silap terkucil aku kat depan rostrum tu.. Ngeee).
Sebenonye cakap kat depan tu insya allah buleh jek tapi dengan limited time tuh... seram weh... rase cam tak terkejor teman nih...
Petang ni aku naik kot. Saje la nak kasik sokongan moral kat 2 grup tu lagik. And especially pade Gel. Yeah Gel!! Caiyok caiyok!!
Penjejak Mimpi
- pengalaman jadi 'ticer' dedulu bergune gak bile nak kene cakap depan orang ramai nih... Wei... bukan sume orang buleh cakap bile di khalayak tau.. :)

4 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

amy singgah sini melawat tuan rumah sambil baca entry mini konvensyen..

penjejak.mimpi said...

Salam.
TQ amy sbb rajin jenguh tuan umah nih... Saye tak naik pon... de keje sket.. (yo yo oh je de keje.. kunun...)

Ati Masrif said...

salam kenal,

kursus ke ni..

penjejak.mimpi said...

Salam.

Bukan kursus tapi mini konvensyen KIK (Kumpulan Inovatif & Kreatif) peringkat cawangan.. :)