Pages

Thursday, January 27, 2011

Special Giveaway from Moscow

RASE macam nak joinlah giveaway ni... So jom kite terjah syarat-syaratnyer..
Syarat-syaratnya:
Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)

- mustila da ade... :)
Anda dijemput menjadi follower
http://norakhtar.blogspot.com/ (tiada paksaan)
- da folo pon.. no 55 (<-- cantik tak nombor tu?) Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini (copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa.. :) dan yang kat sidebar tu nanti saye letak ye tuan tanah.. :)
Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.

- yang ni aku rase nak tag maCy, tice su, cik senah, fatin mraz dan mawar puteh.
Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.

- (1) kebaikan ye.. merapatkan silaturrahim sesame blogger.. dan (1) keburukan lak.. mungkin yang kurang bernasib baik menang tu tak puas ati.. tapi tu kan adat.. kalah menang tu kan bese.. kene le ade smangat kesukanan sket.. hehehehe
Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.

- anto skang so tak takut 'terlepas bas'..
Pesanan Penaja.. cewahhhh!!!
1. Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda.. takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja.
2. Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui.
3. 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.
4. Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka.

Penjejak Mimpi
: nak tanye sket.. best tak duk kat Moscow?

5 comments:

Kakzakie said...

selalu menghadapi masalah kalau nak masuk blog PM direct dari blog kakak. tapi lalu blog org lain boleh pulak. Kenapa ye? macam tak ada chemistry je blog kita. Sedih :-(

Nor moscow said...

PM :kalau nak tahu best ke tak best dok moscow..kena masuk selalulah blog kita.

Penjejak Mimpi said...

Then yang ni kak zakie masuk cane? Ermm... chemistry tu perlu dipupuk... slow-slow ade la tu... hehehehehe

Penjejak Mimpi said...

Nor: hehehehe... insya allah ade rejeki ade peluang sy singgah berBW..

ROSNAJIHAH said...

cik senah dah join dh..hehehe..lenkali tag la agi yer..sonok gak skali skala mengeratkan hubungan rakan blogger..thanks awak..