Pages

Sunday, January 30, 2011

Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

SORANG blogger yang punyai name blog yang agak klasik de jemput aku untuk joint segmen suke-suke yang bertajuk Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011.
So pe kate kite tengok syarat-syaratnye:
1. Buat entri --> yang sedang dibace ni..
2. Letak header --> nun, kat atas tu... :)
3. Jawab soklan blog korang ringan, ideal atau berat? --> aku rase ideal kot..tak caye ce timbang..
4. Tag rakan-rakan blogger korang sesuke ati --> nak tag
Pencinta Agung
5. Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni --> pas ni
6. Blog-blog yang join segmen ni Luncai akan timbang berat di
iwebtool
7. Pemenang akan Luncai promot dalam sticky post selame seminggu
8. Tarikh tutup 31hb Jan 2011/11.59pm
Penjejak Mimpi:
tetibe rase lonely.. :(