Pages

Wednesday, January 12, 2011

Sebab Kacang Panjang Ke?

Salam.
KAKI kiri aku ni stat berdenyut-denyut balik. Malam tadi nak tido pon rase sedikit seksa. Ni sume sebab kejadian kat Bukit Jalil bulan lepas la ni.. Huhuhuhu..
Malam semalam aku bantai makan kacang panjang goreng. Kalo tak silap aku, kacang panjang ni angin. Sebab tu ke kaki aku jadi gini? Berdenyut-denyut tu da satu hal. Bile nak melangkah kene extra be careful. Sebab tak bape nak lekat kat lantai/tanah so senang terpele'ot. Nanti tak pasal-pasal tergolek dog lagi aku. Tolong, aku tak rela... :(
Mintak-mintak ok cepat kaki aku ni. Plan nak main badminton dengan member Jumaat ni. Itupon kalo jadi le. Erk!! tak janji dengan si Sherry lagi. Nak kene konpom dengan die dulu nih...
p/s raket da berabuk... sport shoe tu pon da berabuk..
Penjejak Mimpi
- semalam beli beg untuk kasut. Gaya musti ade, beb. Hehehehehe

8 comments:

lianalovekhairi said...

harap PM cepat sembuh....Agaknya PM banyak berjalan kot.sebab tu kaki jadi nyut..nyut

pencinta agung said...

~org suh g urut namo...degil~

Penjejak Mimpi said...

LLK, time kasih. Mane de berjalan banyak. Sket ajek... Hehehehehe

Penjejak Mimpi said...

PA: sp suh ko tak datang umah aku ari tu? Kalo tak aku suh ko ajek yang urut. Jimat sket uwang ku.. Miahahahaha

sissyira said...

salam

kcacang bisa kak...

Penjejak Mimpi said...

Salam.

Tu la syira.. da lame tak jumpe kacang panjang.. tu le pasal.. huhuhuhu

me said...

pegi la urut, nanti melarat..

Penjejak Mimpi said...

Me: Lame dah buleh ke? Bukan da masuk angin ker?