Pages

Thursday, January 6, 2011

My 1st Giveaway - Hanya Untuk Kamu

Salam.
NI first time
Mummychacha wat giveaway. Syarat die memang ringkas. Sile lah join ye :)
1. Cam bese letak banner kat dalam entry ni dan juge kat sidebar <-- dah

2. Jadi folower <-- done

3. Buat satu entry ringkas tentang GA ni <-- ni yang sedang hangpa bace ni

4. Link ke entry My 1st Giveaway ni <-- bereh

5. Tag 2 orang member <-- aku nak tag
iedasyakilla dan Maryna
6. Letak link entry korang kat ruangan komen entry GA nih <-- settle. Detail? Hangpa buleh skodeng kat sini.

Tarikh tutup: 11.1.11 <-- sungguh cantik nombornye... :)
Penjejak Mimpi
- tengah mencari mood yang ilang... :(

3 comments:

mary ann ;) said...

thanks ye akak..nnt sy buat ;)

izan_cute said...

Salam,

izan dtg tengok link..tq sudi join GA izan...semua dah ok dan good luck tau =D

Penjejak Mimpi said...

Salam.

To Maryana - welkam :)

To izan - welkam. Muge de luck d tahun baru nih... amin.. :)