Pages

Wednesday, January 12, 2011

Badan Rase Tak Best..

Salam.
TIME ni badan aku memang rase tak best. Tekak pon rase semacam. Batuk pon duk asik datang menyerang. Suhu badan panas sket. Aku ni nak demam ker?
Kat opis tadi pon 3 opismet MC sebab demam. Ce korang bayangkan? Sampai 3 orang beb.. Ni sume sebab cuace tak menentu aku rase. Dengan ujannye.. panasnye.. datang berkunjung tak kire mase.
Tapi insya Allah aku datang keje esok. Berlambak keje nak kene setel. Memang keje sampai mati takkan abeh tapi sementare idop ni kene le keje. Takkan nak goyang kaki ajek?
Lagipon esok orang JKR Wilayah nak amik something dari aku. Pesanan dari bik bos.. Cakap pasal bik bos, esok dan luse die takde. Ntah, de taklimat EPU kat Putrajaya kalo aku tak silap die gitau aku petang tadi. Alah, die ade ke.. takde ke.. same jek pade aku. Keje tetap kene buat. Tanggungjawab beb.. Aku takmo dipertanggungjawabkan di akhirat kelak...
Penjejak Mimpi - nak kene cari panadol nih...

0 comments: