Pages

Wednesday, January 12, 2011

DrBook Pengganti Facebook?

Salam.
SEJAK heboh kat dunie maya ni mengatekan Facebook (FB) akan ditutup pade 15hb Mac ni; (yang aku sendiri tak sure kesahihannye) ade lak ura-ura kengkonon Dr Rozmey (DDR) nak buat social network sendirik yang dikenali sebagai dRbook.
Korang jangan tanye sape DDR tu ye? Kalo aku sebut 2 Alam musti korang ingat kan? Musti korang kenal kan? Ngeee...
Aku tak tau le sejauh mane kebenaran pasal dRbook ni. Nak cite lanjut pasal ni sile skodeng kat
sini, sini dan sini.
Penjejak Mimpi
- adekah akan menjadi kenyataan?

2 comments:

Amy Syaquena said...

Macam-macam la.. kita tunggu dan lihat je nanti..

Penjejak Mimpi said...

Tu la Amy.. kite wait and see ajek.. :)