Pages

Friday, January 28, 2011

Hsue Craft 2011 Giveaway

BARU jap tadi aku skodeng blog Yaya Azura. Die terjah blog aku dan bagi komen untuk entri aku yang ni. Bile aku skodeng blog die, ade lah giveaway dari blogger Suhaila. So ape lagi? Terase nak join giveaway le pulok di ari Jumaat ni.. Jom terjah pe syarat-syaratnyer..
Syarat-syarat :
1. Become follower blog ini...kalau tak nak pun tak pe..terpulanglah kepada anda...
--> da rejister jadi folower. No 62
2. Post tentang "Giveaway" ni dlm blog anda dan link kan post ni " Hsue Craft 2011 Giveaway " --> sedang diusahaken ni. Hehehehehe
3. Masukkan link
http://hsue82.blogspot.com di dalam blog list korang --> akan diusahakan jugak... :)@ Post pun leh jugak
4. Last sekali...tinggalkan email, nama serta link entry yg anda telah hasilkan kat column "Ape Cerita" kat sblh kanan blog saya ni ataupun email kan terus kepada saya di
mailto:lamborian_cute82@yahoo.com--> sy emel ajek la ek?
Jom kite tengok adiah yang bakal kite menangi (mintak-mintaklah sy menang salah satunye.. amin)

Ni hadiah 1st prize

Ni lak 2nd prize

Ni lak 3rd prize

Penjejak Mimpi: nak cari buku stem la..

5 comments:

Kakzakie said...

kakak nak komen yg foot note nya.
(kakak dah banyak buku setem. kumpul macam nak gila. puas rasanya. tapi kenapa ye kita kumpul benda org tak pakai lagi)?

tapi ramai yg suka lihat tau. hehehe...

maCy said...

goodluck mai sini// amat bz sjk akher2 ni xpat na jln2 :(

Encik Luncai said...

salam ziarah..jom join Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

Penjejak Mimpi said...

Kak zakie: sy tengah dalam proses nak susun balik stem2 tu.. Hobi ni unik, kan kak?

Penjejak Mimpi said...

macy: thankz sbb rajin singgah.. nnt akak singgah blog macy gak ye.. :)