Pages

Tuesday, March 1, 2011

Join Bloglist Ujang9897

TERASE mau join bloglist Ujang9897 jugak. To tell the truth, slalu aku bace komen die kat blog Ben, blog Percubaan Pertama dan few blogs yang lain. Tapi lom pernah terjah blog die. So tadi aku berBW jap kat blog Tok Esah, terbace pasal ni. So takmo ketinggalan untuk join.. :)
Review ringkas pasal blog tuan tanah: Aku tengok entri blog die sempoi. Blog die pon simple dan tak le semak sangat. Yang tak buleh blah ialah picture vespa tu.. Retro sungguhh... :)

Mau join? Sile skodeng kat sini.

Penjejak Mimpi:
Da jarang nampak orang naik vespa... :)

8 comments:

Ati Masrif said...

ada kah dia...

ujang yang buat kartun tu...

^___^

sissyira said...

salam

kita pun joint gak, layan je otak ujang ni,heheh

Penjejak Mimpi said...

kak ati: bukan yang buat katun tu...
tapi yg suke 'kentut' tu...
hehehehehe :)

Penjejak Mimpi said...

syira: yes.. mengeratkan silaturrahim sesame rakan blogger.. :)

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

Bella Bell said...

dr blog ujang..hehehe~~

Penjejak Mimpi said...

nikaviolet: time kasih jenguk dan folo.
sy pon baru jap tadi jenguk dan folo awak juge..

tq :)

Penjejak Mimpi said...

Bella Bell: time kasih sudi jenguk.. :)