Pages

Thursday, March 24, 2011

Sarkastik: Pagi-Pagi Dah Bikin Panas!

AKU memang marah pagi tadi dan skang ni. Tapi skang ni da kurang la. Aku malas nak marah-marah dah. Lantakla ape orang nak buat kat aku ni. Aku da cakap skali sebelum ni dan takmo cakap lagi mende yang same dan pade orang yang same.
Cume aku berdoa agar aku sentiase dapat bersabar dan berlapang dada untuk menerime sume dugaan-dugaan yang kecik ni. Dan muge Allah sentiase melindungi aku dari mereka yang berniat nak menjatuhkan aku dan yang berniat nak menjejaskan reputasi dan name baik aku.
Tambahan: Aku memang staf yang tidak baik di mate bos. Aku suke melawan kate bos. Abeh, kalo mende tak betul nak suh aku telan gak ke? Memang aku suke melawan. Aku akui. Tapi aku tau sape aku. Cane keje aku. Tuhan tau dan kenal sape aku dan cane aku wat keje. Tu da cukup..
Penjejak Mimpi: Kekadang tu tak paham ape yang dowang nak sebenonye?

2 comments:

mary ann ;) said...

ada problem kat tempat keje ke akak??

Penjejak Mimpi said...

Ann: Tu bukan problem tapi cabaran & dugaan kecik.. :)

Takpelah... it's ok. Still under control.