Pages

Friday, March 11, 2011

Tidak Aktif Lagi

LATELY diakui aku tak bape rajin nak apdet blog. Bukan malas atau takde idea cume ntahle.. Idea tu manyak nak tulis tapi tu lah.. Rase cam penat semacam jek. Exhausted giler.. Tambahan lak skang kat opis ni sibuk dengan oditnye so stress dan tensen di opis. Lepas odit 5S nak kene prepare untuk odit SPK lak.
Dan tadi aku baru jek lepas apdet fail pojek Jabatan Mineral & Geosains, Pahang (JMG). Sebetuinye aku da apdet sebelum ni tapi just nak dabel check dan isi betui2 checklist sedia ade. Nanti kalo da clear, baru senang nak cari.
Bile balik umah, rase teramat malas nak online. Aku sibuk membelek stem-stem yang berlambak; yang menunggu untuk disusun dalam buku ajek. So sibukkan itu le pulok. Tu pon tak abeh lagi. Nak kene susun ikut negare lak lepas ni.. :)
Bile bace entri kengkawan pasal traffic jatuh.. bla.. bla.. aku pon terase gak tempiasnye. Tapi memandangkan aku tak kejar sangat sume tu, so lantak la nak jatuh ke.. nak merudum ke.. Nak naik mencanak ke.. Tidak ku hirau semua itu..
p/s Blog kengkawan pon aku da jarang nak drop komen. Bukan tak singgah.. singgah cume just jadi silent reader ajek.. Nak gune ayat 'stalker' macam nakal aje la pulak. So lepas-lepas sume ni ok dan under control, insya Allah aku akan menjenguk ke blog hangpa dan akan drop komen.. :)
Penjejak Mimpi:
Terase jiweku kosong.. seolah-olah di dalam ruang vakum.. :(

2 comments:

Kakzakie said...

Setem boleh hilangkan rasa bosan, tetapi bila keseorangan kena carilah peneman agar bila berbicara ada balasannya. Hehehe... kakak gurau je tau :)

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: betui tu. tapi nak cari org yg minat same dgn kite tu da payah.. ade pon, nun jauh di JB tu.. hahahahaha