Pages

Wednesday, March 30, 2011

Hari Berblogwalking Sedunia

ARI ni seboleh mungkin aku nak berblogwaking dan kalo terdesak terpakse berblog'jogging' ke sume bloglist yang ade dalam senarai aku. Tapi samada aku drop komen ke atau tak, depends pade entri :)

Da lame aku tak merayap jauh-jauh. Lately mase tu takde sangat.. kondisi aku pon tak bape bagus.. dengan brodben yang cam hampeh.. tu sume faktor penyumbang pade sikap malas aku untuk berblogwalking kat umah. Kalo kat opis lak, memang bizi giler.. Grrrr...

Tapi ari ni insya Allah. Aku da stenbai 2 entri untuk auto publish. Sementare tu buleh le aku menjelajah sesambil mencari idea lain.

Tak bizi? Hui, sape kate aku tak bizi? Bizi tapi pepandai la nak idop. Kalo 8 jam duk asik merenung PC wat keje, aku memang tak mampu la. Sesekali kene le refresh bijik mate ni dengan berblogging (<-- alasan untuk menghalalkan tindakan?)

Korang jangan ikut care aku ni ye. Aku da cakap dari dulu lagi aku memang suke curi tulang malah tulang-tulang yang aku curi tu pon da bikin sup. Korang kene fokus keje tau! 8 jam kat opis jangan asik nak berblogging. Bos kasi keje, bereskan. Janngan malas dan bertangguh.

Aku memang camni. Ade mase sket pasti akan berblogging dan berblogwalking. Dah-dah.. aku nak stat ekspedisi menjelajah ke blog kengkawan lain (sementare ade mase sket ni)

p/s selamat bekerja.. :)

Penjejak Mimpi: Ade keje, aku buat la. Apepon, keje musti didahulukan. Berblogging ni sampingan ajek time opis hour.

8 comments:

Lulu caldina said...

selamat pagi awak..

Faztee Danisha said...

yola..keje didahulukan bloging diutamakan..pandai2 le nak idup n bhgi masa

Ati Masrif said...

selamat menjelajah yek

line kak ati pun sgt teruk hari ini

MamaEma said...

oooo..patutlah macam dah lama menyepi...

Penjejak Mimpi said...

Lulu: selamat pagi gak untuk Lulu.. muge ceria slalu :)

Penjejak Mimpi said...

FD: kalo gitu mane yg paling penting? keje ke blog? ngeee

Penjejak Mimpi said...

kak ati: tu la pasal. rase cam nak campak jek brodben tu.. :(

Penjejak Mimpi said...

mamaema: tau takpe.. :)