Pages

Wednesday, March 30, 2011

Habib Nak Bagi FM Kat Acik-Acik Sume!

ADE giveaway terbaru le pulok. Wah! skang ni da macam satu kegilaan (gile yang tak gile. Kire cam normal la tu) pulak dengan FM atau name penuhnye fridge magnet. Samada sebagai koleksi atau cenderahati untuk orang lain.

Aku kureng sket tapi kalo dapat tu, sah-sah tak menolak punye. Da rejeki le katekan. So ade
giveaway terbaru yang dianjurkan oleh blogger Zura Habib. Kalo mau joint, skodeng cepat sebab due date die ari ni. Cepat-cepat. Jangan ketinggalan untuk memeriahkan suasana.. :)

Penjejak Mimpi: Pektis jari jemariku ini..

3 comments:

Novelgurl said...

Good luck XD

Penjejak Mimpi said...

Novelgurl: tq :)

zura_habib said...

okeh sume syarat2 dh dipenuhi..selamat berjaya...