Pages

Sunday, February 20, 2011

Segmen Bloglist Jom Kejar Tok Esah

TERBACE pasal segmen ni dari blog Pembawa Wacana. So dipagi-pagi yang hening ni aku rase nak join sekaki. Yeah!!
Syarat die senang jek. Hangpa buleh skodeng sume details kat blog
Tok Esah dalam entri die pasal segmen ni kat sini.
Komen aku: Cucu rase blog tok ni da ok dan simple cume iklan Mr Nuff belah kanan tu agak mengganggu pandangan la. Tapi tu pade pendapat cucu aje tau.. Erk! Tok Esah.. jangan marahkan cucu ye.. Cucu cume bagi pandangan jek.. :)

Penjejak Mimpi: Nak berBW puas-puas mulai dari skang..

6 comments:

c-tea said...

ct ade tag awk dlm satu cabuatn bertuah..sila melawat

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/jom-join-lucky-draw-anaizzty.html

ahsfantasy24 said...

bagus2..
thanks gak sbb mnyingggah
kt blog kite,m hehehhe...


Terbaru:
Kamu yang sepatutnya terdahulu mengerti
Roda kehidupan berkisarkan penerimaan jiwa

Penjejak Mimpi said...

ct: tq. nnt sy terjah ye.. :)

Penjejak Mimpi said...

ahsfantasy24: tq juge sbb awk pon rjn gak jenguk blog picisan ni.. :)

Tok Esah said...

sowi lambat sikit kejar, exam jap!!! hehe

hurm, terima kasih sudi join!!! semoga sama2 dpt manfaat yer!!! hehe hurm, iklan nuff tok buat statik macam tuh strategi actually!!! tok pun minta pandangan blogger lain!! hehe

Penjejak Mimpi said...

tok esah: sesame. muge2 sesame kite dapat manfaatnyer..