Pages

Friday, February 4, 2011

Maafi Aku..

AKU si Penjejak Mimpi nak minte maaf sesangat kat hangpa sebab da beberape ari senyap. Senyap tu bukan sebab ape.. Sebab brodben kesayangan aku yang memang layak digelar sipot! Dekat 2 jam aku online.. signal good @ very good tapi duk macam tu ajek. Loading time punye la lame. Display pon macam hampeh!
So selame aku di kampung ni... memang azab dan seksa nak online. Nak apdet blog pon da malas.. nak blogwalking lagi ler ilang mood jadinye.
So pade sume kengkawan blogger, maafkan aku. Seboleh mungkin aku akan tinggalkan jejak di sume blog hangpa. Tu pon kalo line clear la no... So again.. i am sorry.. :(
(Gambor cam bese aku songlap dari Enche Google)
Penjejak Mimpi:
memang da takde mood dah ni.. :(

6 comments:

ahsfantasy24 said...

xpe, t8 ur time..
ad mase n klapangan nnt
kte joging2 lam blog kay..
hehehe..



Terbaru:
7 Perkara Yang Saya Benci Tentang Politik
Kecelaruan Identiti: Tolong Komen Kejap!

sissyira said...

salam

tak suka kalau ingat kat merukband, memang hangin je rasa =(



Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

tenangsudey said...

owh xpe.. biasa la.. kat kampung susah sikit nak online.. hehe

Penjejak Mimpi said...

ahsfantasy24: da buleh on9 dah.. ati manyak suka.. :) yeay!!

Penjejak Mimpi said...

syira: insya allah nnt akk join..

Penjejak Mimpi said...

AaBa: tu la pasalnye...