Pages

Monday, February 28, 2011

Hari Baru.. Semangat Baru!

ARI ni ari Isnin bertarikh 28hb Februari 2011. Esok da masuk bulan baru; bulan Mac. Bulan Mac takde ape yang spesel. Cume ade besday aku.
Tapi bukan itu yang aku nak cite. Pagi ni aku cume nak mengumpul semangat untuk bekerja lebih tekun dan beretika. Ups! Adekah slame ini aku tidak beretika? Tidak juga. Seboleh mungkin aku cube menjadi seseorang yang beretika especially soal kerja.
So, ayuh semua! Tekadkan semangat! Bulatkan azam! Tanamkan dalam diri anda sume mulai saat ini anda mahu lebih berdedikasi, berwibawa dan lebih beretika!!!
Penjejak Mimpi: Muge mulai saat ini rezeki yang dicari lebih berkat dan halal, insya Allah :)

8 comments:

Kakzakie said...

Menghitung hari nak sambut birthday kiranya PM ye....

Bertamhab usia tu. Ada perancangan ke arah berdua lebih baik tak? Hehehe....

Faztee Danisha said...

hehhe..sy wish awl2 ye..hpi bzday ahd ek..sok mule buln br b;samaan jugk bzdy my husbnd...hahaha..sy pn nk semai azam br ke arh yg lbih baik..sushnye nk jd solehah..

Penjejak Mimpi said...

kakzakie; makin bertamah usie makin menakutkan.. takut dgn amalan slame ini.. cukup ke? x ke...

angan2 tu ade tp calon masih mencari la kak... erk! ade calon yang sesuei ke? Da x larat nak pgg title Cik ni.. hehehehe

Penjejak Mimpi said...

FD: eh! awak tau ke besday sy? ermmm... muskil le pulok..

insya allah.. ade usahe ke arah tu, akan dipermudahkan olehNye.. :)

Faztee Danisha said...

see d brain la..hehehh

Penjejak Mimpi said...

FD: hmm... really impressed!

so i'm just wonder ape agaknye adiah untuk sy selaku x-ticer awak & hubby? heh heh heh jugak...

Faztee Danisha said...

hehe..kopak lor bulan mac ni..ish..let me dahulukan my hubby ya then my daughter bzday ya..emm.nak belanje sush bnor..

Penjejak Mimpi said...

FD: ala.. tibe saat dan ketikenye insya allah sy pasti merase blanje awak tu.. :)

bukan tak mau cume kesempatan tu takde.. :)