Pages

Monday, February 14, 2011

Nak Jumpa Tomodachi

UPDATE kejap sementare nak gi lunch dengan Tomodachi. Aku sampai lebih kurang jam 12.30pm tadi. Memule gi surau pastu kua balik. Turun gi kantin. Ingat tak ramai orang tapi rupenye ramai gak orang so macam orang sengal naik balik tingkat 2 untuk gi surau. :)
Kebetulan de sorang staf JKR pon menuju ke surau so aku tidak keseorangan le nampaknye. Da sms Tomodachi dan katenye jap-jap lagi baru turun ke kantin.
So aku tengah tunggu sms die ajek. Jangan die lupe udahler.. Nanti keras lak aku kat surau ni tunggu die. Dah le perut ni rase lapo giler....
p/s De beli chicken currypuff kat Secret Recipe di The Mall tadi tapi segan lak nak makan dalam surau ni. Macam da lari jek tujuan surau ni dibuat... :)
Penjejak Mimpi: mane Tomodachi nie???

4 comments:

Kakzakie said...

Penjejak Mimpi.... sekarang dah makan dgn Tomotachi. Makan apalah agaknya ye? Sushi ke? :-)

lianalovekhairi said...

lunch tadi makan ape PM

Penjejak Mimpi said...

as-salam kak zakie...

hehehehe.. name jek macam jepun tapi kami makan masakan melayu ajek.. :)

Penjejak Mimpi said...

LLK: ala, makan makanan bese ajek. Kat kantin blok F tu ape yang sedapnye? Ramai orang baru da skang ni... :)