Pages

Friday, April 1, 2011

April Fool

ARI ni 1hb April. Aku kompom '110 %' (ahakz!!) ari ni musti banyak 'mende-mende bodoh' akan berlaku. Tak caye korang bace la paper nanti. Takpon korang sendiri nanti kene sebab dek April Fool ni.
Aku malas nak cite banyak pasal April Fool ni. Teknologi di ujung jari so korang skodeng la sendiri. Cume aku harap jangan disebabkan April Fool secara tak langsung akan menyerlahkan betape 'fool' nye korang nanti..

p/s Peace no war :)

(Picture credit to Google)

Penjejak Mimpi: Gurau buleh gurau tapi jangan sampai menyakitkan ati orang lain.

10 comments:

Kakzakie said...

Kakak dah tampal kat pindu bilik kakak "NO FOOL TODAY" sebab baru memulakan kerja setalah seminggu berseminar.

solo molo said...

april fool owh april fool...


entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bila-semua-bercerita-tentang-april-fool.html

Penjejak Mimpi said...

kakzakie: patut lame menyepi.. rindu nak bace coretan kakak tau.. :)

Penjejak Mimpi said...

solo molo: jangan ade yag wat lawak bodo nanti dah la ye.. :)

AizA said...

eh.. april fool ea... x perasan lah...

sebb april fool ni lah... aku di sakat kwn2 sekolah sampai menangis2...
huhuhuhu

sissyira said...

salam

heheh....faham2 jelah...

mary ann ;) said...

perlu ke nak wat april fool nie..hmmm

penah jugak la kena time waktu sekolah dulu, tp cam takde perasaan jekk..hahahaha ;) ;)

Penjejak Mimpi said...

aiza: kenangan mase sekolah dulu mmg tak buleh lupe.. kan?

Penjejak Mimpi said...

syira: tu la pasal... kekadang kite ni terleka.. :)

Penjejak Mimpi said...

ann: april fool.. pastu kite yang jadi fool.. :(