Pages

Sunday, April 17, 2011

Giveaway Fom Moscow by Miszlullaby

TELAH ditag oleh LLK.

Miszlullaby telah bermurah ati untuk wat satu giveaway memandangkan tahun ni die final year kat Russia so adiah untuk giveaway ni katenye spesel from Russia juge. Takde kat tempat lain. Hmm, agak-agak ape ek? Suprise le. Tapi kalo dapat key chain pon da ok sebab aku ni gile key chain. (Bajet bertuah la tu..) Hehehehehe.

Korang nak join? Klik kat header tu ajek.

Aku nak tag Kak Ati, Reen, Nurul Asyikin, Luvmum dan FD. Oh ye, aku da lame jadi follower die. Tak caye, ce check.. ce check.. :)

Penjejak Mimpi: Musti best dapat merantau ke negare orang..

4 comments:

Ati Masrif said...

thanks dear

ada baca hari tu kt blos org lain

tak sangka ke tag pula... :)

Nurul Ashikin said...

macih2 tag cikin! ^_^

Penjejak Mimpi said...

Kak Ati: Saje nak sonokkan suasane.. :)

Penjejak Mimpi said...

Cikin: Welkam :)