Pages

Wednesday, June 1, 2011

Selesai Satu Bab

ALHAMDULILLAH setelah bertungkus lumus, berpenat lelah dan berpeluh membanting tulang empat kerat (<-- stetmen poyo) akhirnye setel satu tugas aku iaitu membuat lux calculation untuk pojek mahkamah syariah Penang tu.

Kalo ikut perancangan yang aku da set, ari ni patut aku da stat untuk wat drawing standard untuk kuarters tapi memandangkan ade perubahan untuk sume tingkat, so pagi tadi aku just finalised untuk sume bilik untuk sume tingkat. Kalo tukar lampu aje takpe, ni bilik pon bertukar gak. Ade yang dibesarkan saiznye.. dikecilkan saiznye.. ditiadekan terus pon ade. So kene le ukur balik keluasan sume bilik.

Time aku bizi tahap cipan ni, time tu lah ade panggilan tipon la.. nak tanye itulah.. inilah.. angin jek aku rase.. tapi tu kan lumrah idop? Kene lak aku ni kan macam susu F&N; susu yang digemari ramai? Hahahahaha... Perasan sungguh cik PM nih, kan?

Ape pon, lepas break ni aku kene start wat untuk kuarters tu sebab minggu depan dengarnye nak kene present kat big bos. By hoor or by crook kene siapkan dalam minggu ni jugak. Caiyok caiyok kat diri sendirik! Keh keh keh..

Penjejak Mimpi: Esok lak nak kene attend miting koordinasi pojek. Nape la esok ari Khamis ye? Bukan ari Isnin ke?

4 comments:

Kakzakie said...

Buatlah yg terbaik PM. Kalau tak ada kerja susah pulak dah jadinya. Nama pun kerja kan.....

Cempaka Kuning said...

As salam.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/ck-nak-bagi-hadiah.html

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Patut bersyukur kan?

Penjejak Mimpi said...

CK: Time kasih. Nanti kalo ade free time PM usya. :)