Pages

Friday, June 17, 2011

Berdebar-Debar

DUP dap.. dup dap.. jantungku berdegup kencang. Menanti ari esok dengan penuh debaran. Dup dap.. dup dap.. semakin kencang. Macam-macam perasaan yang bercampur baur. Takut pon ade.. Yakin pon ade..

Ah, memacam la ko ni PM. Cerite macam best tapi hampeh. Hehehehe.. Sebenonye esok ade game badminton 3 Penjuru untuk cawangan kami. Aku wakil untuk JKR (Elektrik) ibu pejabat yang akan menentang JKR Wilayah dan JKR Selangor.


Game untuk wanita julung-julung kali di adakan. Tu yang rase amat berdebar-debar. Semalam prektis pon ntah pape aku main. Sampai partner aku tanye "Nape? Penat sangat ek? Asik 'berlubang' jek raket ko tu.. " Nape hah aku jadi gini? Stress kot? (Perasan teror la kunun.. Uwekk!!) Huhuhuhu..


Ape pon, muge esok aku akan main seperti bese. Partner aku cakap "esok, selagi buleh amik shuttlecock tu, kite pukul ajek!" Dan muge pasukan badminton lelaki dan wanita JKR HQ akan dapat bermain dengan penuh semangat kesukanan, semangat berkobar-kobar dan semangat untuk menang. Caiyok! Caiyok! Yeah!!


p/s Gambor kat atas tu sah-sah takde kene mengena dengan entri ni. Saje nak provok. :) Kredit to Google.


Penjejak Mimpi:
Punye le semangat sampai suh member tolong anto raket aku tu ke kedai sukan. Nak kasi tegang tali raket tuh. Hehehehe..

10 comments:

Kakzakie said...

Jom lepas tu lawan dgn kakak pulak. Kakak selalu lawan dgn hubby dan anak-anak (hari sabtu/ahad je) Hehehe....

Faztee Danisha said...

pernah lwn antara zon je kt bhgn ofis ni..and dpt johan..yeehha..like badminton..skg pencen la..gd luck

lianalovekhairi said...

terkezut tengok gambar kat entry nie..Ingatkan esok ada majlis apa2x ke?? cisss, tertipu mak :-)

lianalovekhairi said...

Good luck ye PM.....chayok3x

sissyira said...

salam


semoga berjaya yea kak.. pukul bola tu kuat2,

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Jom. Sy ok ajek. Maklumle masih bersemangat nih.. :)

Penjejak Mimpi said...

LLK: Hahahaha.. Namepon provokasi.. Nampaknye mak berjaye, nyah! Aww.. :)

Penjejak Mimpi said...

FD, LLK & Syira: Tqvm.

ainnoraini said...

ingatkan nak dpt cincin dr org tersayang...

kak ain setakat main gitu2 boleh la...nak lawan betul harus kalah...

Penjejak Mimpi said...

Kak Ain: Provokasi jek pic tu. Harus takpe lagik. Jangan wajib udah ler.. :)