Pages

Friday, June 24, 2011

Happykah Kita?

TOMODACHI cakap "kite keje ni ade ketikenye kite akan hepi.. dan ade ketikenye kite akan rase down. Tu lumrah". Tapi aku balas "Tu betul, kak. Fact of life tapi kalo kite memang da tau yang kite takkan hepi walaupon kite cube untuk hepi, make hepi kah kite?"

Apelah yang ko merepekkan ni labu?

Penjejak Mimpi: Ayat paling femes ari ni ialah 'konflik'..

6 comments:

Cempaka Kuning said...

Jemput join ye...

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-by-cempaka-kuning.html

M Fizan said...

kita yang tentukan hidup kita..live life to its fullest :)

Anonymous said...

tapi aku rasa ko dah happy setelah membuat penghijrahan kan? (sambil kelip2kan mata)

Penjejak Mimpi said...

CK: Nanti sy usya ye. BTW, tq a lot.. :)

Penjejak Mimpi said...

M Fizan: Yup. Agreed. :)

Penjejak Mimpi said...

Puan Anon: Mmg hepi giler, beb. Syukur :)