Pages

Wednesday, June 8, 2011

Key Chain

DULU aku suke kumpul key chain. Skang pon aku suke kumpul key chain. Kengkawan yang out-station slalu belikan key chain untuk aku. Aku amik ajek sebab aku suke kumpul key chain (bape kali nak ulang?)

Dulu key chain yang ade dalam simpanan, aku akan susun di partition aku. Memang banyak dan berbaris-baris. Tak caya? Ce tengok...



Tapi disebabkan 5S aku terus merajuk dan da tanggalkan sume key chain tu. Aku bawak balik umah tanda protes! So partition aku jadi togel.

p/s Tapi skang aku da stat balik susun key chain tu. Stok key chain yang baru orang kasik. Hahahaha.


Penjejak Mimpi: Orang gomen tau pasal Tonggak 12. Aku cuma apply item no 3 dalam Tonggak 12 iaitu "keseronokan bekerja". Which means takde key chain, tak seronok. Aku tak salah kan?

10 comments:

Faztee Danisha said...

dulu synye tmpt gitu gk..pnuh ngn key chain..but now krn 5S sume tu tpkse diangkut bw lik umh..masih simpan dlm display cabinet..n masih mnanti sang husband buat tmpt khas utk keychain..board dh siap..pakunye je belum..ish...tonggak 12..keseronokan bekrja yg dh x sronok
dpt novel nora elena
ipoh menggamit memori

KSY

ainnoraini said...

seronokkan kumpul-mengumpul ni...bile boring2 boleh gak tengok benda2 tu...

ade jugak dpt dr kawan2...ade tersimpan kat dlm kotak kat umah tu..

mary ann ;) said...

banyaknye keychain yg akak kumpul..saya lak suka beli keychain kasik orang..akak nak jugak tak???hehehe

p/s: kalo sy bagi, akak letak kat tmpt special sikit tau..hahaha

lianalovekhairi said...

banyak bnyer keychain orang tu....:-)

Penjejak Mimpi said...

FD: Tu la. Kalo ade kabinet lagi nampak kemas... :)

Penjejak Mimpi said...

Kak Ain: Kalo da boring tu buleh la pass kat orang sini ya.. Uhuk uhuk uhuk

Penjejak Mimpi said...

Ann: Akk tunggu key chain dari Ann.. :)

Penjejak Mimpi said...

LLK: Ade nak kasi tambah ke? Ehem ehem

Kakzakie said...

Hei... PM ada persamaanlah kita. Kakak stamp collector, PM juga. PM collect key-chain kakak juga tau. Satu lagi test sama tak? Kakak juga kumpul cap/topi. Adakah kita sama yg ini? :)

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Ala... sy failed! Sy tak kumpul cap. Sy cume ade 1 jek. Tu pon supplier kasi as a door gift.

Hobi lain ialah kumpul pensil hotel. Amacam? Kakak hobi same tak?