Pages

Sunday, June 26, 2011

Nak Tau Rahsia Tak?


SATU segmen mudah dari myhatiku. Terjumpe mase terjah blog ni. Nak cite pepanjang, aku tak rajin so korang buleh gi ke sini untuk detail. Klik kat banner tu pon buleh.

Status aku ialah Gula-Gula Lolipop; suke singgah blog, jarang komen. Tak kisah u follow, follow me back.


Aiyak!! Nak kene bagi sebab la pulok nape aku pilih status tu. Ni alasan aku: 1) Pasal singgah blog tapi jarang komen. Tu memang betui. Kekadang aku rase takde ape yang aku nak komen kan so aku bace je lah. Tak tau nak komen mende. 2) Pasal folo memfolo lak. Style aku gini, sesape yang folo aku, otomatik aku akan folo die even die tak suh aku folo die pon. That's my way to show my appreciation to her/him. Itupon kalo ade link die la. Kalo tak, cane aku nak folo? Pastu aku tak berminat nak pakse atau suh orang folo blog aku ni. Sukati die la nak folo ke tak. Kalo rase blog aku ni best, folo dengan rela ati. Tapi aku tau blog aku ni memang tak best. Hahahaha.


Ok, itu ajek.


Penjejak Mimpi:
Lame giler tak join sebarang segmen.. :)

6 comments:

mary ann ;) said...

hikhik..comel je "gula-gula lollipop" tuh..heheh

blog akak best lah, jgn la ckp xbest..ishh ;) ;)

myhatiku said...

after bace entry2 kt sini..blog nie best la..he:)
mekasih join..:)

Kakzakie said...

Kakak paling sedih bila nak follow-back yg dah follow blog kakak tak dapat nak jejak. Bila jenjalan jumpa dapat hati mesti puas kan...

Penjejak Mimpi said...

Ann: Meh sini akak blanje sandwich. Home made nih.. :)

Penjejak Mimpi said...

myhatiku: Tqvm yaw.. :)

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Betul tu. Sy stuju.. :)