Pages

Monday, June 13, 2011

Dua Hari Tidak Berupdate

CUTI Sabtu dan Ahad bebaru ni memang aku pergunekan sebaik mungkin. Aku rehat sepuas-puasnye. Aku tak kua memane pon. Anak buah aku ajak 'kopi-kopi' kat KL Sentral tapi aku buat pertame kalinye menolak. Can you believe it?

Malam Sabtu tido lewat sebab layan midnite movie. Pastu ntah cite ape ke lagi sebab at last tv yang tengok aku! Ahakz!

Malam Ahad pon camtu gak. Memule duk layan Fort Boyard kat NTV7. Pastu layan Greys Anatomy pon kat NTV7 gak. Lepas tu aku tak ingat layan cite ape ntah. Yang pasti kui 12am aku duk layan retro movie Cleopatra Part 2 lakonan Elizabeth Taylor. Tertido dan pukul 6am bangun dan terus sambung tido dalam bilik puake aku tu.

Kirenye 2 ari tu memang aku gune untuk rehat betui-betui le. Pasal tu aku malas nak kua minum-minum dengan anak buah aku tu. Punye le nak rehat sampai nak apdet blog pon aku agak malas. Erk! bukan malas tapi kureng rajin.. :)

Penjejak Mimpi: Ade ubat tak nak jadi rajin?

4 comments:

Kakzakie said...

Mas rehat diberi mestilah rehat kan PM. Kakak kalau cuti dah sah tak sentuh pun blog mahupun bw. Banyak benda nak buat kalau dah di rumah...

Nisa' said...

Heh kalau ada ubat rajin, I would like to have some also~

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Tu la kan? Da kasi rehat pon tamau rehat gak.. :)

Penjejak Mimpi said...

Nisa': LOL :)