Pages

Tuesday, May 11, 2010

Malaysia vs Jepun - Last Part

Salam & selamat malam...
MALAYSIA kalah di tangan Jepun dengan kiraan mata 3-2. Malaysia menang hanye melalui perseorangan pertame dan beregu pertame dan lepas tu terus kalah dan kalah.. :(
Maybe pemain Malaysia belum panas lagi kot. Kalo ikut ini adalah perlawanan pertame (permainan pemanas badan?) team Malaysia sebab sebelum ni kite menang 5-0 dengan pasukan dari Nigeria. Menang tanpa bertanding.. Peluh setitik pon tak kuar... tau-tau menang jek...
Pe pon, aku tabik pade Mohd Hafiz Hashim (perseorangan ketige) sebab masih berusahe dengan sedaye-upaye pade rubber set mase menentang Shoji Sato. Tapi tu lah.. aku rase Hafiz ni main sempoi giler.. cam tak serius pon ade aku rase.. Keputusannnye Jepun berjaye menjadi juare kumpulan B (kalo aku tak silap).
Muge lepas ni pemain Malaysia akan menempa kejayaan demi kejayaan untuk merangkul Piala Thomas yang mane tahun 1998 adalah tahun terakhir kite merangkul piala tu. Malaysia Boleh!
Ok, mase untuk aku layan cite fevret aku Desperate Housewives season 6... :)

4 comments:

me said...

kalah dgn jepun, tu tektik semua tu zu.. kalo kita menang lwn jepun smlm, kita akan jumpa dgn jerman kalo x salah aku. biarlah jepun yg jumpa jerman, seram wooo...

penjejak.mimpi said...

Ye ke? Tapi kalo tak silap aku lak; kite kalah ni mungkin kite jumpe China. Kalo aku diberi pilihan, aku rela jumpe Germany dari China... Germany bukan pasukan pilihan... Tu pade aku; orang yg bute kayu dalam badminton la... ngeee :)

me said...

oo..kita kalah ni jmpa china ke? x tau plak aku.. tp jerman pn bleh tahan gak rasanya, aku pn x tau gak tp aku rasa hafiz main smlm mcm buat2 kalah je. rasanya dia bleh buat lebih dr tu..emmm

penjejak.mimpi said...

Silap info da... Lepas ni kite akan lawan Denmark kui 6pm. Mintak-mintaklah kali ni kite menang... Insya Allah..