Pages

Monday, May 23, 2011

Minggu Yang Sibuk

MINGGU ni turn aku lak nak kene minitkan surat-surat yang masuk ke dalam unit ni. Kat sini, sume technician ade keje lain selain tugas hakiki. Antarenye ialah meminitkan surat macam ni. Jadual die aku yang buat. Selame seminggu kene minitkan surat dan pastu terus masukkan dalam tray 'in' big bos. Lepas tu terpulanglah pade dia nak minitkan pade sape lak.

Dalam minggu ni jugak aku cube nak setelkan pasal aset ni. Tak setel lagi mende ni. Aku memang pening kepale. Ape taknye, setiap pergerakan aset sume dah berubah gara-gara pecah unit start bulan Mei tu.

Kalo harta modal tu takpelah sebab sikit tapi bile da masuk ke inventori ni.. tu yang buat aku pening dan stress. Actually mende ni aku dengan sorang lagi member tapi tau-tau je lah kalo keje berdue. Kene lak aku ni jenis yang cerewet. Kalo buleh mende tu nak sempurne dan perfect. Lagipon aku jenis malas nak minte tolong orang sangat. Kalo cakap sekali ajek, pastu macam tak bape nak jalan, aku malas nak minte tolong lagik.

Ape pon, insya Allah mende ni buleh setel dalam minggu ni juge. Kalo tak sempat, kene buat jugak kasik sempat sebab next week aku nak cuti. Rase tak selesa kalo bercuti tapi keje tak siap.

Penjejak Mimpi: Sejak reshuffel ni, amik mase lak nak familiar dengan sume kedudukan fail projek..

0 comments: