Pages

Monday, May 30, 2011

Juara Mentor 5

JUST a short update. Line brodben kat umah mak aku ni really cam hampeh! Kejap-kejap ok.. kejap-kejap tak ok.

Aku cume nak ucapkan tahniah pade Salma sebab berjaye menjadi juare untuk rancangan Mentor 5 yang telah diadekan malam tadi. Walaupon aku tak tengok time dowang menyanyi tu tapi kebetulan mase nak umumkan keputusan tu, aku kat kedai makan so dapatle layan tv.

Aku ade gak la layan Mentor ni skali skala dan aku memang suke dengan suare Salma. Memang best la.

Apepon, tahniah skali lagi pade Salma; protege si Erra Fazira. Pade protege Kak Pah; Shiha dan protege Edry; Iqa, anda berdue pon ade suare yang sedap gak tapi nasib baik lebih menyebelahi Salma. Yeah!!!

Penjejak Mimpi: Malam tadi layan Karak. :)

0 comments: