Pages

Thursday, July 14, 2011

Kursus Pengurusan Rekod & Fail - Part 1

START ari Selase sampai ari ni aku attend Kursus Pengurusan Rekod dan Fail anjuran Cawangan Kejuruteraan Elektrik. Penceramahnye dari Arkib Negara Malaysia.

Memang menarik kursus ni sebab banyak mende yang aku tatau tapi jadi tau lepas attend kursus ni. Memang best la.

Nanti aku cite lebih lanjut lagi pasal kursus ni. Sebab skang aku nak berblogwalking dulu.

p/s Masuk balik kursus tu kui 2.30pm. So sempat la nak 'merayap' jap..

Penjejak Mimpi: Manyaknye mende yang aku tatau sebenonye..

8 comments:

Faztee Danisha said...

tahun lpd 2x gi kursus ni..tp tahun ni xdak kursus puyn..huaaaa..nape le org gomen nk kne ade kusus 7hr sthun

lianalovekhairi said...

memnag best kursus ni kan pm...banyak 'memori' lama yg kita dapat tahu especially generasi Y mcm saya ;P

Penjejak Mimpi said...

FD: Sy tak penah kisah pon pasal 7 ari tu. Da apply tapi kekadang tak diluluskan so camno?

Penjejak Mimpi said...

LLK: Memang best especially penceramah last tu. Banyak mengimbau kenangan dulu..

p/s kenangan mengusik jiwa. Hehehehe

Faztee Danisha said...

tu le psl..kdg fkir nyusahkn je..bukn sng nk pnuhi sume khndk warga kje utk pnuhi 7 hr tu..kdg org yg same gk..ade tu bnyk utk PTD ja..menci!

Amy Syaquena said...

Kadang2 kursus ni seronok tapi ada juga yang sebaliknya.semua tue bergantung kepada penceramahnya..

Penjejak Mimpi said...

FD: Kalo pk nak puehkan kehendak org lain, mmg letih la..

Penjejak Mimpi said...

Amy: Mmg betul. Kalo penceramah ok, ok la. Kalo tak mmg nak zzzzz