Pages

Tuesday, July 26, 2011

Hari Kedua di Cherating

AKTIVITI pagi dimulai dengan solat subuh dan lepas tu bersiap-siap untuk attend kelas yang akan bermule jam 8.30am. Err, aku de mention kan yang aku sebilik dengan 2 orang lagi member? Bace kat sini pasal tu.

Member aku budak UB (ukur bahan) tu kusus lain sebenonye. Dia attend kusus Pembangunan Potensi Diri so of course le itinerinye lenlain dari yang kami punye so aktiviti pagi die lepas solat ade senaman lak. Lagipon kelas die stat jam 9am. Satu lagi kusus ialah Menangani Stress.

So sesi pagi kusus ni berjalan dengan lancar. Mengantuk tu bese la. Kene lak sembang pasal aset sah-sah le ngantuk tapi alhamdulillah mate aku bagi kerjasame yang sungguh baik skali. Time kasih mate.. Hehehehehe

Ape yang pasti, wakil dari Cawangan Kejuruteraan Elektrik Ibu Pejabat duk asik tanye ajek. Ade jek kemuskilan kami ni. Sampaikan member aku cakap "Segan lak nak tanye lagik. Nanti orang anggap CKE bermasalah". Aku jawab "Ah, lantaklah. Wat dek ajek. Dah kite tatau kite tanye la".

Kebetulan penceramah pon berilmu dan berpengalaman dalam bidang aset dan stor ni so ok lah kan? Bile lagik nak tanye memacam? Kalo kite tanye pade orang yang tidak berilmu, ha.. memacam le 'mazhab' yang akan timbul nanti.

Tapi alhamdulillah sebab persoalan yang aku muskilkan sejak unit pecah due ni da terungkai.

Petang ni sambung lagik sampai ke 5.30pm sebab malam kelas dibatalkan. Ape plan ye untuk malam ni?

Penjejak Mimpi: Lepas ni nak apply kusus Menangani Stress lah.. :)

4 comments:

Faztee Danisha said...

best nye g kursus luar kwsn..before ni gomen 'stop' kn kursus kt luar sbb bajet..skg nmpk dh on lik..dh leh g mane..sy gk xgi lg..huh..penah g kursus aset n stor 2x jugak..seiursly ngantuk..xmsuk otak dh..fkirn ke lain :)

ahsfantasy24 said...

ley smbil branang
smbil minum air...

hehe jaga diri!
:)

Penjejak Mimpi said...

FD: Kusus ni memang ngantuk tapi kene tahan gak sebab nak dapat ilmu. Kene le tahan sket mate tu.. :)

Penjejak Mimpi said...

ahsfantasy24: Masaelahnye sy tatau berenang la. Kalo try nak berenang tu sah2 tenggelam terus.. :)

TQ yaw..