Pages

Wednesday, July 6, 2011

Entri 'Kelakar'




TANGGUNGJAWAB tu beban ke amanah sebenonye? Kalo rase beban dan tak termampu nak pikul, cakap je la terus terang. Jangan la duk 'parking nama' untuk terime tanggungjawab tu tapi tak tunaikan! Kelakar giler aku rase orang-orang yang macam ni!

Paling kelakar bile aku nak berkongsi ilmu dengan 'orang-orang berlagak pandai' ni tapi dengan sombongnye menolak! Ups!! Aku lupe. Ko 'pandai'.. Amat-amat 'pandai'. Hehehehe. Takpelah. Ko da terer kan? It's ok dude. Not a big deal. Aku tak kurang ape-ape pon.

Tapi kan, bile berlakunye mende-mende gini aku da tau le true colors ko tu. So kalo ko rase nak terus berlakon dan hipokrit dengan sikap ko tu, sile teruskan. Aku tak terjejas ape-ape pon sebab selame ni pon aku sorang jek yang berhempas pulas setelkan sume tu.

Menyesal? Penat? Letih? Penat memang penat. Letih memang letih tapi menyesal tu tidak same sekali. At least aku tau ape yang ko tak tau.

Lepas ni kalo ade ape-ape, jangan sekali-kali salahkan aku konon-kononye aku tak gitau pade ko.. tak tunjuk pade ko. Andai kate itu yang berlaku, memang kompom ko hipokrit tahap gaban.

Penjejak Mimpi: Kelakar dengan ape yang berlaku ari nih.. Sungguh kelakar..

2 comments:

MamaEma said...

masalah dgn kerja atau kawan?

Penjejak Mimpi said...

MamaEma: Masalah dengan sikap orang yang bodoh sombong..