Pages

Saturday, October 2, 2010

Makan-Makan - Part 2

Salam.
GAMBOR-gambor time unit aku buat jamuan raye minggu lepas. Tak sempat aplod awal sebab kebizian tahap cipan.
p/s aku muskil sebenonye tukang tangkap gambor ni tak amik gambar orang lain ke? Duk asik muke kami ajek dalam kamera tu? Ke die save kan untuk aku gambor unit kami ajek? Muskil tui makcik... :(


Keterangan: Aksi kanak-kanak ribena tengah menjulang bakal pengantin baru.

Keterangan: Menu kami ari tu; mi kari, lemang, nasi impit, ketupat palas dan len-len.

Keterangan: Bergambor beramai-ramai dengan hepinye.. (ye la, kucen takde so tikus-tikus ni tersenyum le sampai ke tinge. Hahahaha..)

Keterangan: Lagi aksi-aksi kanak-kanak ribena membuli pengantin baru...

Keterangan: Wanita-wanita melayu terakhir. Due da berpunye. Tige kosong lagik. Hahahahaha....

Keterangan: Lagi gambor menu kami ari tu. Dengan pisangnye... tembikai nye... serunding nyer... Yummi... yummi.... :)



Keterangan: Muke-muke jejake-jejake idaman Malaya..


Keterangan: Kek chocolate moist yang dijadikan kek besday untuk besday girl and besday boy.

Keterangan: Bakal ibu ngah membancuh air bandung soda sambil tersenyum... :)

0 comments: