Pages

Thursday, November 28, 2013

Jangan Berhenti Berlari

ITU tajuk buku yang aku nampak di MPH tadi. Er.. time rehat so aku decide nak cuci mata di MPH; sekadar nak membuang masa. Buku 'Jangan Berhenti Berlari' adalah hasil karya Dr Zaharuddin Abdul Rahman.

Tajuk macam best tapi tak beli pun. Haha.. aku beli buku lain 'Untuk Kita Pendosa' hasil tulisan Hilal Asyraf. Harga RM18.

Dah habis baca nanti, inshaa Allah aku cerita, ok?

Penjejak Mimpi: Macam mana nak berlari kalau diri sendiri pun tak mampu untuk mengejar?

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 comments: