Pages

Monday, August 12, 2013

Hari Ini Hari Isnin.. Sungguh Bosan!

HARI pertama aku masuk ofis lepas bercuti sakan sempena raya. Di ofis ada 4 orang aja hari ini termasuk big bos.

Sangat bosan hari ini. Nak buat kerja pun mood kurang tapi aku tak lah goyang kaki. Aku cover kerja member minitkan surat yang masuk. Aku tak mahulah sampai big bos bersuara minta aku minitkan semua surat-surat tu. Err.. big bos kami memang cool. Tapi aku tak suka lah kalau bos sampai kena ingatkan itu.. ini... Entah.. memang peel aku kot; tak suka disuruh sesuatu yang memang kerja aku dan tak suka bos tanya soal kerja untuk kali kedua... ketiga.. dan seterusnya.. *dah tahu tak suka sila siapkan semua tugasan sebelum bos anda bertanya*.

Dan sekarang time rehat.. nak turun bawah cari makanan pun takda mood.. *dah tahap kronik*. Huhuhu..

Penjejak Mimpi: Nak makan apa ya? Perut dah la rasa tak best.. :(

0 comments: