Pages

Thursday, August 1, 2013

Aku Memang Sedikit Blurr. So What?

TIME bergegas balik nak kejar train petang tadi tiba-tiba aku disapa oleh seorang minah Arab bertanyakan eskalator untuk turun. Time tu lokasi kami di 1st floor bangunan Mid Valley. Lepas aku bagitau.. dia tanya lagi. La.. rupanya dia nak cari restoran Mc Donalds. Aku mulai blurr.. kat mana ya McD? Ermmm... ermm..

Lepas aku bagitau dimana lokasi restoran McD terus aku menuju ke stesen komuter. Dalam pada tu aku gelak sorang-sorang.. Selama ni aku memang tak pernah ambil pot dimana restoran itu.. restoran ini.. kedai itu.. kedai ini.. Oppsss! Maksud aku ialah lokasinya lah samada di ground floor ke.. 1st floor ke.. lower ground floor ke.. Aku memang main redah aja.. terjah terus.. Kalau guna lif tapi tersilap floor, eskalator ada.. haha.. So kalau setakat kena perli dengan kawan-kawan pasal perkara ni aku dah lali dah... dah immune.. tapi ada aku kisah? Mak tak kisah, nyah..

Penjejak Mimpi: Hmmm.. bila orang tanya especially foreigner mulalah blurr.. appa da.. "dah berapa lama ofis di Mid Valley ni ha?"

0 comments: