Pages

Wednesday, March 27, 2013

Segmen: 300 Bloggers



LAMA betul aku tak join apa-apa segmen.

So decide nak join segmen Paly.

Jom kita beramai-ramai menjoinkan diri masing-masing.

Tarikh tamat: 3 April 2013, tepat jam 11.59pm.

Penjejak Mimpi: Mata dah layu nih.. :(

27 comments:

najiah shaharain said...

dtg dr segmen yg sama:) slm kenal

cinta03 said...

datang dari segmen yang sama..
salam kenalan :)
http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Wanie Zunidan said...

Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Nao Mei said...

217 melapor diri

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html


singgah menyapa

cik akak tinggalkan jejak dear :)

Anis Zainudin said...

anis singgah sini dr segmen same :)
done follow sini :)
jemput singgah blog anis dan follow balik kalau sudi :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Iehah Farihah said...

dtg dari segment sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Anis Farhana said...

Hai. singgah sini. dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Penjejak Mimpi said...

najiah shaharain: Terima kasih sudi singgah. Sy juga dah singgah ke blog najiah.. :)

Penjejak Mimpi said...

cinta03: Dah singgah dan dah follow blog cinta03. Terima kasih sudi singgah blog sy.. :)

Penjejak Mimpi said...

Wanie Zunidan: Salam kenal juga dari Penjejak Mimpi. Sy da singgah dan dah follow. Tqvm :)

Penjejak Mimpi said...

Nao Mei: Melapor diri macam askar pulak.. Hehe..
Terima kasih sudi singgah. Sy juga dah singgah dan follow. :)

Penjejak Mimpi said...

Anis Zainudin: Pasti sudi untuk follow.. :)
Terima kasih sudi singgah. Sy juga sudah singgah dan follow..

Penjejak Mimpi said...

Iehah Farihah: Terima kasih sudi singgah. Salam kenal dari Penjejak Mimpi. Sudah singgah dan follow :)

Penjejak Mimpi said...

Anis Farhana: Sudah singgah dan follow. Terima kasih sudi singgah.. :)

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Husna Hamizan said...

Salam Alaik :) Hai, saya geng segmen awak^^
Lets visit and follow me :)

http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-300-blogger.html

Zaharah Jamilah said...

assalamualaikum
singgah sini dr segmen yg sme

jmput singgah
http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

gut luck

Penjejak Mimpi said...

Ayu Insyirah: Dah singgah dan follow..

Penjejak Mimpi said...

CS Maryam: Terima kasih sudi singgah. Saya pun dah singgah ke blog awak dan dah follow..

Penjejak Mimpi said...

Husna: Terima kasih sudi berkuniung. Sudah dibalas kunjungannya.. :)

Penjejak Mimpi said...

Zaharah: Terima kasih sudi singgah. Dan dah balas kunjungan ke blog awak... :)

Jess Rose said...

Hai,salam perkenalan.
dari segmen yang sama.dah follow awak..meh lah follow sya balik..eheh ^_^
http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html

Penjejak Mimpi said...

Jess Rose: Terima kasih sudi singgah.. :)

Khairul Zamri said...

Dari segmen yang sama :) Segmen: 300 Bloggers

Mimie Najib said...

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

I follow ~
222

Penjejak Mimpi said...

Khairul Zamri..
Mimie Najib..

Terima kasih sudi singgah.. :)