Pages

Sunday, March 24, 2013

Hari Sabtu Yang Best

SEMALAM ialah hari SABTU..

Hari bercuti yang sudah lama aku tunggu..

Kiranya semalam tu memang aku betul-betul berehat la..

Berehat dari membuat kerja yang dibawa dari ofis..

Berehat dari berfikir soal kerja-kerja di ofis..

Amboi!! Sibuknya mengalahkan PM..

Mengalahkan "eksekutif"..

Tapi aku hanyalah  seorang "kulikutif" sahaja..

Asyik tengok tv.. 

Bila dah bosan, layan movie pula kat laptop..

Try nak layan movie kat tv.. supaya lagi puas mata memandangnya..

Tapi entah kenapa tak boleh..

Dah puas godek sana.. godek sini..

Ahh! Malas nak pecah kepala..

Tengok di laptop pun ok juga..

Jangan lupa on sekuat yang boleh speaker baru tu..

Wow!! Puas telinga ni mendengar bunyi..

Lepas satu.. satu movie yang dilayan..

Dari filem Rock Oo ke filem Husin, Mon dan Jin Pakai Toncit..

Mata segar pada mulanya.. tapi akhirnya tersengguk-sengguk depan laptop..

Siang menginjak ke malam..

Hmm.. esok dah hari Isnin..

Kena kerja.. 

Kerja.. kerja.. kerja..

Selagi celik mata.. kena kerja.. 

Kerja sampai lebam!!

Penjejak Mimpi: Sengal ubi lah tu.. :P

0 comments: