Pages

Tuesday, October 22, 2013

Susah Sangat Ke?

SOALAN aku di pagi hari ini:  "payah sangat ke nak ucap perkataan 'terima kasih' tu?  Berat ke ungkapan tu?" Aku rasa tak berat pun.... Just say 'thank you' pun dah ok.

Orang yang tolong kita tu.. orang yang berkhidmat untuk kita tu... sebenarnya bukanlah nak balasan apa-apa pun... diorang buat tu sebab dah jadi kerja mereka.. atas dasar tanggungjawab.. at least ucaplah 'terima kasih'... sekurang-kurangnya penat diorang berbaloi dan rasa dihargai...

Penjejak Mimpi: Tqvm selalu... lalalalala....

Published with Blogger-droid v2.0.10

4 comments:

Kakzakie said...

Mereke yg berat mulut ni kena hantar pergi motivasi ni PM..

NM03 said...

salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi singgah teratak saya dan follow jugak eh. maceh...

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Tulah pasal kak.. payah betul nak ungkapkan kata2 'terima kasih' tu.. :(

Penjejak Mimpi said...

NM03: Terima kasih sudi singgah. Dah follow jugak.. :)