Pages

Sunday, June 2, 2013

Trip ke Langkawi: Pelamin Anganku Musnah!

Nak merawat hati sendiri la tu... (songlap dari Google)
TAJUK bukan main kau ye.. berpelamin bagai..

Sebenarnya aku dan adik aku dan familynya dah plan untuk ke Langkawi sempena musim cuti sekolah ni. Plannya kalau tak silap dari bulan Mac lagi. Baik punya plan.. Konon nak ke sana awal bulan Jun ni la. Dah booking hotel bagai.. Berangan tu jangan cakap la.. Macam Mat Jenin.. :)

Tapi bila sampai masanya.. punah segala angan-anganku. Aku ada kursus REVIT Map Electrical Advance pula start 3hb sampai 5hb Jun. So secara automatiknya semua angan-angan.. semua impianku musnah.. :(

Hmmm.. benarlah kata orang.. kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukannya. Penat kita merancang tapi perancangan Allah ternyata lebih baik.

p/s Bukan tak pernah ke Langkawi.. tapi pergi ramai-ramai kan lagi best? Kena pulak ada si kerinting kesayangan Andak tu.. :)

Penjejak Mimpi: Lepas projek pangsapuri di Butterworth tu tender aku nak makan angin.. release tension!!!! Tak kira!!

2 comments:

Isdawati Ismail said...

pergi la bercuti cik penjejak mimpi... saya tgh browse tiket flight ke langkawi ni. haha..

Penjejak Mimpi said...

II: Owh.. sedap la gelak kat sy. Nanti tunggu projek tender baru nak makan angin. Time tu nak off handphone 24 hours atau nak tukar nombor lain.. Hehe..