Pages

Sunday, June 16, 2013

Bukan Rezeki Aku Nampaknya..

PETANG tadi kakak aku sms bertanya biasa aku charge berapa ringgit untuk sekeping drawing elektrik? Aku jawab: "dalam RM200 - RM300. Lepas tu dia bagitau ada client dia nak minta buat drawing elektrik untuk kedai 3 tingkat termasuk tingkat mezzanine. Aku balas: "nak bagi job ke? Tak dapat la. Skang ngah bz".

Frust juga. Yelah, kalau ada job luar memang aku grab punya tapi memandangkan sekarang aku sedang bergelut dengan projek pangsapuri di Penang tu so terpaksalah aku tolak job luar tu. Kena pentingkan kerja hakiki dulu... In shaa Allah lepas ni pasti ada rezeki lain...

Penjejak Mimpi: Take 5 kejap..

2 comments:

Kakzakie said...

Kalau tempat kakak ni Sue satu drawing AO size complete utk M & E drwg biasa 300-400 ringgit (mahal kan sini).

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: RM300-RM400 tu siap printing? Sy bagi dalam softcopy aja. So rega yang diberi tu rasanya ok kot. Nanti mahal sangat pun orang tak mahu..